Boek Synology DSM 6. Installatie, beheer en beveiliging

Boek Synology DSM 6. Installatie, beheer en beveiliging

Onze nieuwe leerboek voor het installeren, beheren en beveiligen van Synology DSM 6 is uit. Na het doorwerken van de stappen in dit boek, bent u in staat om uw Diskstation goed en vooral veilig in te richten. Naast de installatie procedures van een 2-bay, 4-bay en 8-bay NAS wordt er uitgebreid stilgestaan bij de verschillende RAID-configuraties en het volume beheer. Het boek leert u hoe u gebruikers kunt aanmaken en de rechten van deze gebruikers op de juiste manier kunt instellen.

Daarnaast is er aandacht voor alle manieren van bestandsbeheer op uw DiskStation. We leren u hoe u de NAS veilig extern kunt benaderen. We kijken onder meer naar naar VPN, SSL-certificaten en Reverse Proxy om uw toegang tot uw NAS te beveiligen.

Het laatste grote onderdeel van het boek Synology DSM 6 betreft alle manieren om uw data te beveiligen door back-ups te maken. Onderdelen die hier besproken worden zijn Cloud Station Server, Snapshot Replication, Cloud Station Drive, High Availability Manager, Hyper Backup, Rsync en Cloud Station ShareSync.

U kunt de hier de inhoudsopgave van het boek downloaden.