Synology NAS-cursus

Synology NAS-cursus

Als u uw Synology NAS optimaal beveiligd wilt hebben en het maximale uit uw multimedia apps wilt halen, dan is deze cursus precies wat u nodig heeft? Het Nastrainingscentrum heeft een speciale cursus samengesteld voor iedereen die veiligheid belangrijk vindt, veel met bestanden werkt en op elk apparaat wil genieten van muziek, foto’s of films.

Het is een hands-on training, dus u gaat zelf aan de slag. Dat kan op één van onze nassen, maar liever op uw eigen NAS, want dan weten we zeker dat na de cursus alles goed is ingesteld en beveiligd. De cursus beslaat twee dagen en er zit altijd een week tussen de eerste en de tweede dag om de beveiliging te optimaliseren voordat u daadwerkelijk bestanden en media gaat delen met de buitenwereld.

Welke onderwerpen er allemaal worden besproken ziet u hieronder. U krijgt training van een ervaren docent die dagelijks werkt met de NAS. Uiteraard krijgt u een cursusboek en koffie of thee. Wilt u zeker weten dat uw data veilig is op uw NAS, schrijf u dan nu in! Ervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk voor deze cursus.

 

Onderwerpen

Installatie NAS RAID kiezen
Volumes en opslagpool Verkenning interface
E-mailserver instellen Gebruikers aanmaken en beheren
Werken met gedeelde mappen Omgaan met geavanceerde mapmachtigingen
Alles over het beveiligen van uw NAS Installeren SSL-certificaten
Gebruik van VPN Instellen twee-staps verificatie
Snapshots maken Alles over het werken met bestanden en File Station
Extern bestanden benaderen op de NAS met Webdav Bestandsaanvraag gebruiken
Universal search Alles over het synchroniseren van bestanden met Cloud Station
Alles over Video Station en het afspelen van video Alles over Audio Station en het afspelen van muziek
Alles over Photo Station en het bekijken van foto’s Media delen met andere apparaten in het netwerk
Gebruik maken van het Toepassingsportaal Opslag-analyser

 

Doelgroep

Voor deze Synology NAS-cursus is geen voorkennis vereist. De Synology NAS-cursus is bedoeld voor iedereen die zijn NAS optimaal en veilig wil gebruiken.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse Synology NAS-cursus bedraagt € 599,-. Dit is inclusief BTW,  koffie, thee en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname. Op de eerste cursusdag krijgt u een couponcode om het cursusboek De Synology bijbel met 50 procent korting te kopen.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal zes personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Actieve begeleiding - 100%
Contact met Synology-gebruikers  - 100%
Koffie en thee  - 100%
Gedegen NAS-kennis - 100%

Ervaringen van onze cursisten