De QNAP bijbel

De QNAP bijbel

 64,99

LET OP: U kunt het E-boek direct downloaden na betaling door op een link te klikken op het scherm of later via een link in de e-mail die u krijgt. De factuur en Algemene Voorwaarden krijgt u eveneens per mail toegestuurd. U kunt het E-book maximaal 3 maal downloaden in de eerste maand na aankoop door de link te gebruiken die u in de e-mail krijgt toegestuurd. Bewaar deze mail dus goed! Deze link vervalt na 30 dagen.

Auteur: Rinie Hooijer

Taal: Nederlands

E-book formaat: PDF / download indexopgave /

DRM: Social DRM in footer.

Aantal pagina’s: 478

Origineel formaat: A4

ISBN: 978-90-824291-1-4

Uitgever: Nastrainingscentrum.nl

Eerste uitgave 2016

Tweede uitgave 2021

Categorie:

Beschrijving

Een gecentraliseerde opslagplaats voor al uw digitale data. Dat is de belangrijkste functionaliteit van een NAS. Omdat deze data op een plek staan is het eenvoudig om deze data te benaderen met verschillende apparaten. Nog nooit is het eenvoudiger geweest om maximaal te kunnen genieten van uw multimedia. Speciaal ontworpen apps zorgen ervoor dat u waar dan ook ter wereld kunt luisteren naar uw eigen muziek of kunt genieten van uw foto en videocollectie.
Het gebruik van een NAS is een toegevoegde waarde in het digitale leven. Los van het feit dat het orde brengt in de digitale chaos van de inmiddels duizenden bestanden die u hebt, biedt het u ook de mogelijkheid om van uw media te genieten en het simpel en beveiligd te delen met anderen.
Een NAS is een veelzijdig apparaat. U kunt zoveel met een NAS dat u in het begin door de vele mogelijkheden het overzicht kunt verliezen. Dit boek helpt u om maximaal gebruik te kunnen maken van uw QNAP NAS. Of het nu gaat om de inrichting, de beveiliging of de werkwijze van de verschillende applicaties, alles wordt stap voor stap uitgelegd.
Ik hoop dat u veel plezier hebt bij het ontdekken van de mogelijkheden van uw NAS. Loopt u tijdens dit proces vast, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. Samen zullen we ongetwijfeld een oplossing vinden.