De Synology bijbel voor DSM 6.x

De Synology bijbel voor DSM 6.x

 64,99

LET OP: U kunt het E-boek direct downloaden na betaling door op een link te klikken op het scherm of later via een link in de e-mail die u krijgt. De factuur en Algemene Voorwaarden krijgt u eveneens per mail toegestuurd. U kunt het E-book maximaal 3 maal downloaden door de link te gebruiken die u in de e-mail krijgt toegestuurd. Bewaar deze mail dus goed! Deze link vervalt na 30 dagen.

Titel: De Synology bijbel voor DSM 6x

LET OP: Dit boek bevat de boeken Synology DSM 6.x deel 1 en Synology DSM 6.x deel 2

Auteur: Rinie Hooijer

Taal: Nederlands

E-book formaat PDF /download indexopgave / Download voorbeeld pagina’s

DRM: Social DRM in footer.

Aantal pagina’s: 596

Origineel formaat: A4

Eerste uitgave februari 2020

ISBN: 978-90-824291-5-2

Uitgever: Nastrainingscentrum.nl

 

Categorie:

Beschrijving

De Synology bijbel voor DSM 6.x is een lesboek voor iedereen die het maximale uit z’n nas wil halen. De Synology bijbel voor DSM 6.x bevat de boeken Synology DSM 6.x deel 1 en Synology DSM 6.x deel 2. Stap voor stap wordt u uitgelegd hoe u uw nas inricht en goed beveiligt. Zodra u dat gedaan hebt kunt u zonder gevaar uw bestanden plaatsen op uw nas en ze overal ter wereld beveiligd benaderen of delen met anderen.
Uw nas zal de centrale opslagplaats zijn voor al uw documenten en multimediabestanden. Als u uw nas eenmaal hebt beveiligd en goed hebt ingericht, is het alleen nog maar genieten. Of u nu bestanden op uw nas direct wilt bewerken op uw tablet, automatische back-ups wilt maken van uw foto’s en video’s op uw smartphone, overal ter wereld toegang wilt hebben tot uw eigen cloud met al uw bestanden of uw huis wilt beveiligen met camera’s, nagenoeg alles is mogelijk met uw Synology nas.
Behalve aandacht voor het inrichten, beveiligen en werken met documenten op uw nas, leert dit boek u ook alles over de bekendste applicaties om te kunnen genieten van uw multimedia-archief. Tevens leert u hoe u multimediabestanden geschikt maakt voor uw nas, dvd’s ript en omzet naar mp4-bestanden, cd’s omzet naar flac of mp3 en videobestanden converteert naar een formaat zodat u ze op elk apparaat kunt bekijken. De software die hiervoor wordt gebruikt is gratis voor zowel de pc als de Mac.
Ik hoop dat u veel plezier hebt bij het ontdekken van de mogelijkheden van uw NAS. Loopt u tijdens dit proces vast, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. Samen zullen we ongetwijfeld een oplossing vinden.