Synology DSM 6.x, deel 2: Multimediabeheer en Surveillance Station

Synology DSM 6.x, deel 2: Multimediabeheer en Surveillance Station

 34,99

LET OP: U kunt het E-boek direct downloaden na betaling door op een link te klikken op het scherm of later via een link in de e-mail die u krijgt. De factuur en Algemene Voorwaarden krijgt u eveneens per mail toegestuurd. U kunt het E-book maximaal 3 maal downloaden door de link te gebruiken die u in de e-mail krijgt toegestuurd. Bewaar deze mail dus goed! Deze link vervalt na 30 dagen.

Titel: Synology DSM 6X, deel 2: Multimediabeheer en Surveillance Station

Auteur: Rinie Hooijer

Taal: Nederlands

E-book formaat PDF /download indexopgave / Download voorbeeld pagina’s

DRM: Social DRM in footer.

Aantal pagina’s: 339

Origineel formaat: A4

Eerste uitgave februari 2020

ISBN: 978-90-824291-4-5

Uitgever: Nastrainingscentrum.nl

 

Categorie:

Beschrijving

Dagelijks maken we foto’s, luisteren we naar muziek of kijken we naar films of zelfgemaakte videobeelden. We slaan deze mediabestanden op van alles op. Een schijfje hier, een usb-stickje daar of in één of andere clouddienst waarvoor u moet betalen. Maar als u in bezit bent van een Synology nas, dan kunt u orde brengen in deze chaos!

In dit tweede deel van Synology DSM 6.x laat ik u zien hoe u uw media-archief perfectioneert en hoe u daarna door gebruik te maken van Photo Station, Audio Station, Video Station en Moments overal ter wereld op elk apparaat en in uw eigen cloudomgeving kunt genieten van uw multimedia-archief.

Door middel van handige stap voor stap lijstjes en gratis software voor zowel de Mac als de pc leert u dvd’s te digitaliseren, films om te zetten naar mp4, cd’s te digitaliseren en foto’s te taggen voor de toekomst. Zodra dat karwei is geklaard, laat ik u in detail zien hoe u de applicaties Photo Station, Audio Station, Video Station en Moments het beste kunt gebruiken. Tevens laat ik u zien hoe u eenvoudig de apps van Synology kunt gebruiken om automatische back-ups te maken van uw foto’s en video’s die u neemt met uw mobiele telefoon.

Daarnaast bevat dit tweede deel van Synology DSM 6.x een groot hoofdstuk over de werking van IP-camera’s en Surveillance Station, zodat u uw huis, kantoor of tuin kunt beveiligen met camerabeelden.

U zult zien dat u na het doorlopen van dit boek nog meer en beter gebruik zult maken van de mogelijkheden die uw nas u biedt. Loopt u tijdens dit proces vast, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. Samen zullen we ongetwijfeld een oplossing vinden.